چهارشنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۳

اطلاعيه ثبت نام پذيرفته شدگان مقاطع کاردانی، کارشناسی و دکتری عمومی دامپزشکی  دانشگاه اروميه در سال تحصيلي 1404-1403

ضمن تبريك قبولي پذیرفته شدگان مقاطع کاردانی، کارشناسی و دکتری عمومی دامپزشکی دانشگاه اروميه در سال تحصيلي 1404-1403، به اطلاع می رساند ثبت نام پذيرفته شدگان ابتدا به صورت اينترنتي و از طريق سايت دانشگاه ارومیه (ثبت نام ورودي هاي جديد) و سپس تحویل مدارک به صورت حضوری انجام خواهد پذيرفت.

زمان شروع کلاسهای آموزشی از شنبه مورخ  1403/07/28 خواهد بود.

تذکر1: ارائه اصل مدارک تحصیلی دیپلم/ پیش دانشگاهی بر اساس دستور العمل سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور، شرط اول ثبت نام می باشد. تاریخ اخذ مدرک تحصیلی پایه دوازدهم در هر یک از رشته های تحصیلی برای نیمسال اول باید حداکثر تا تاریخ 1403/06/31 و برای رشته های تحصیلی پذیرش برای نیمسال دوم باید حداکثر تا تاریخ 1403/11/30 باشد. در غیر اینصورت قبولی فرد "لغو" خواهد شد. لذا پذیرفته شدگانی که واحد مانده دارند و موفق به اخذ مدرک تحصیلی دیپلم تا تاریخ های فوق الذکر نشوند، به هیچ وجه ثبت نام اینترنتی انجام نداده و به دانشگاه مراجعه ننمایند. این دسته از پذیرفته شدگان جهت اطلاع از نحوه و شرایط ثبت نام بایستی منتظر اطلاعیه های بعدی "سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور" و دانشگاه باشند.

تذکر2: ثبت نام اینترنتی و حضوری ورودی های نیمسال دوم (رشته های علوم ورزشی، آموزش زبان انگلیسی، دکتری عمومی دامپزشکی(نوبت دوم)، شیمی کاربردی) همزمان با ورودی های مهر انجام خواهد پذیرفت اما تشکیل کلاس ها در بهمن ماه و نیمسال دوم سال تحصیلی 1404-1403 انجام خواهد گرفت. دانشجویان(مرد) مشمول ورودی نیمسال دوم سال تحصیلی 1404-1403 بایستی با توجه به توضیحات مندرج در صفحات3 و4 همین اطلاعیه نسبت به اخذ معافیت تحصیلی خود در بهمن ماه اقدام نمایند.

تذکر3: پذیرفته شدگان آزمون سراسری سال 1402 که در آزمون سراسری سال 1403 در ردیف پذیرفته شدگان نهایی قرار گرفته اند، قبولی سال 1402 آنان لغو شده و تحت هیچ شرایطی اجازه ادامه تحصیل در کد رشته محل قبولی سال قبل را ندارند.

زمانبندی ثبت نام اینترنتی:

ثبت نام اينترنتي پذيرفته شدگان مقاطع کاردانی، کارشناسی و دکتری عمومی دامپزشکی دانشگاه اروميه از روز دوشنبه تاریخ1403/07/23 شروع و تا ساعت 12 ظهر روز چهارشنبه تاریخ 1403/07/25 (ساعت 12ظهر)  انجام خواهد شد.