شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۳

فراخوان جمع آوری نشانی دانش آموختگان دانشگاه ارومیه

دانش آموخته گرامی دانشگاه ارومیه

از شما دعوت می‌کنیم با تکمیل پرسشنامه زیرو صرف وقت محدود، بستر لازم ر ا برای برقراری ارتباط موثر و دوجانبه با انجمن دانش آموختگان دانشگاه ارومیه فراهم نمایید.

انجمن دانش آموختگان دور جدیدی از فعالیت را آغاز کرده است و در نظر دارد با سازماندهی مناسب زمینه مشارکت همگانی هم دانشگاهیان را در چارچوب اهداف عالیه انجمن فراهم نماید.

تاکید می‌شود که عموم اطلاعات دریافتی بصورت داخلی و محرمانه در انجمن نگهداری و بدون اطلاع اعضا منتشر و در اختیار غیر داده نخواهد شد.

1 شروع 2 پیش نمای فرم 3 تکمیل
چنانچه در یکی از مقاطع در دانشگاه ارومیه تحصیل نموده اید.
به اطلاع عزیزان میرساند محتویات و اطلاعات عمومی به صورت محرمانه در بانک اطلاعاتی انجمن فارغ التحصیلان دانشگاه ارومیه نگهداری میشود و بدون اطلاع و کسب رضایت اشخاص در اختیار غیر قرار داده نخواهد شد.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.