کارگاه آموزشی روش تحقیق (کمی و کیفی) با رویکرد مقاله نویسی ISI و علمی پژوهشی
دپارتمان فناوري اطلاعات و ارتباطات |
||||||
عنوان دوره |
مدرس |
زمان |
مدت |
نحوه ومکان |
شهریه |
مهلت ثبت نام |
کارگاه آموزشی روش تحقیق (کمی و کیفی) با رویکرد مقاله نویسی ISI و علمی پژوهشی |
هوشمند باقری قرهبلاغ
عضو هیئت علمی دانشگاه ارومیه داور مجلات داخلی و خارجی H-index (شاخص علمی پژوهشگر) برابر 7 تالیف بیش از 70 مقاله علمی پژوهشی و ISI معتبر |
27 آبان 1402 شنبه ساعت 8:30 الی 12:30 |
4 ساعته |
حضوری تئوری و عملی · دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه ارومیه |
دانشجویان دانشگاه ارومیه 750000 ریال دانشجویان سایر دانشگاهها و آزاد 15000000 ریال · |
26 آبان ماه 1402 |
به اطلاع ثبت نام کنندگان دوره های آموزشی می رساند : جهت قطعی نمودن ثبت نام نسبت به پرداخت شهریه از طریق اطلاعات زیر اقدام نمایید .
لینک پرداخت:
درگاه: معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی
بابت: مرکز مدیریت مهارت آموزی
ثبت نام از طریق لینک:
https://amuzeshi.urmia.ac.ir/skill-training-center/reg-form
سرفصل های دوره :
- ضرورت تهیه یک پژوهش علمی و اهمیت تحقیق و پژوهش
- نحوه انتخاب موضوع و شروع تحقیق
- معرفی پایگاههای علمی و انتشارات اصلی دنیا
- ویژگیهای یک مقاله خوب
- تفاوتهای مقاله علمی با پایان نامه
- عوامل موفقیت یک مقاله علمی
- طبقه بندی انواع همایشها، کنفرانس ها و مجلات علمی دنیا
- معرفی شاخصهای اصلی اعتبار یک مقاله
- نحوه استناد به مقالات علمی و آشنایی با انواع شیوههای استناد گوناگون
- آشنایی با مهمترین نمایههای بین المللی زیر مجموعه ISI و آشنایی با مفهوم در دستهبندی مجلات، معرفی وبسایتهای دریافت مقالات، پایان نامهها و کتابها به صورت رایگان
- مرور نکات مهم داوری مقالات از منظر داوران و ادیتورها، نحوه پاسخگویی به داوران
![](https://amuzeshi.urmia.ac.ir/sites/amuzeshi.urmia.ac.ir/files/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87%20%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%DB%8C%20%D8%B1%D9%88%D8%B4%20%D8%AA%D8%AD%D9%82%DB%8C%D9%82%20%28%DA%A9%D9%85%DB%8C%20%D9%88%20%DA%A9%DB%8C%D9%81%DB%8C%29%20%D8%A8%D8%A7%20%D8%B1%D9%88%DB%8C%DA%A9%D8%B1%D8%AF%20%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87%20%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C%20ISI%20%D9%88%20%D8%B9%D9%84%D9%85%DB%8C%20%D9%BE%DA%98%D9%88%D9%87%D8%B4%DB%8C%20-%20Copy.jpg)