امروز

چهارشنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۳

 

ارزیابی حسی

دپارتمان فناوري اطلاعات و ارتباطات

عنوان

مدرس

زمان

مدت

نحوه و مکان

شهریه (ریال)

مهلت ثبت‌نام

آموزش پانلیست برای ارزیابی حسی محصولات غذایی با استفاده از نرم افزار سنسومیکر

دکتر آرش قیطران پور و مهندس زلیخا فهیمی

·         20 اردیبهشت

 

 

1 جلسه

·         تئوری و عملی

·         حضوری

·         سایت کتابخانه مرکزی پردیس نازلو

·         برای دانشجویان دانشگاه ارومیه 500000 ریال

·         برای کارکنان، فارغ التحصیلان دانشگاه ارومیه و دانشجویان سایر دانشگاه‌ها 700000 ریال

·         برای ثبت‌نام کنندگان آزاد 1000000 ریال

تا 20 اردیبهشت ماه

 

 

به اطلاع ثبت نام کنندگان دوره های آموزشی می رساند : جهت قطعی نمودن ثبت نام نسبت به پرداخت شهریه از طریق اطلاعات زیر اقدام نمایید .

لینک پرداخت:

https://pay.urmia.ac.ir/form

درگاه: معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی

بابت: مرکز مدیریت مهارت آموزی

 

 

 

اطلاعات دوره :

آزمون های ارزیابی حسی در صنایع غذایی نقش مهمی در کنترل کیفیت مواد خام و توسعه محصول نهایی دارند. تجزیه و تحلیل حسی مواد غذایی بر روی نقشه حسی مصرف کننده متمرکز است و نقش مهمی در بازاریابی خواهد داشت.

 

سرفصل های دوره :

·         نصب نرم‌افزار سنسومیکر

·         تعریف صفات نمونه غذایی برای ارزیابی

·         نحوه تعریف متغیرها در نرم‌افزار سنسومیکر

·         انجام آزمون TDS محصولات (ناگت مرغ، زولبیا، بیسکویت، آب میوه) با استفاده از نرم‌افزار سنسومیکر

 

توضیحات:

ثبت نام از طریق لینک:

https://amuzeshi.urmia.ac.ir/skill-training-center/reg-form

 

بعد از پایان دوره گواهب از طرف معاونت آموزشی صادر خواهد گردید.

پاسخگویی به سؤالات 04432755287 و 09045451195 در وقت اداری

ü      این دوره فاقد مدرک فنی و حرفه‌ای است. لطفا تیک مدرک فنی و حرفه‌ای را در هنگام ثبت نام فعال ننمایید. در صورت پرداخت دانشگاه هیچ مسئولیتی را نخواهد پذیرفت.