ارزیابی حسی
دپارتمان فناوري اطلاعات و ارتباطات |
||||||
عنوان |
مدرس |
زمان |
مدت |
نحوه و مکان |
شهریه (ریال) |
مهلت ثبتنام |
آموزش پانلیست برای ارزیابی حسی محصولات غذایی با استفاده از نرم افزار سنسومیکر |
دکتر آرش قیطران پور و مهندس زلیخا فهیمی |
· 20 اردیبهشت
|
1 جلسه |
· تئوری و عملی · حضوری · سایت کتابخانه مرکزی پردیس نازلو |
· برای دانشجویان دانشگاه ارومیه 500000 ریال · برای کارکنان، فارغ التحصیلان دانشگاه ارومیه و دانشجویان سایر دانشگاهها 700000 ریال · برای ثبتنام کنندگان آزاد 1000000 ریال |
تا 20 اردیبهشت ماه |
به اطلاع ثبت نام کنندگان دوره های آموزشی می رساند : جهت قطعی نمودن ثبت نام نسبت به پرداخت شهریه از طریق اطلاعات زیر اقدام نمایید .
لینک پرداخت:
درگاه: معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی
بابت: مرکز مدیریت مهارت آموزی
اطلاعات دوره :
آزمون های ارزیابی حسی در صنایع غذایی نقش مهمی در کنترل کیفیت مواد خام و توسعه محصول نهایی دارند. تجزیه و تحلیل حسی مواد غذایی بر روی نقشه حسی مصرف کننده متمرکز است و نقش مهمی در بازاریابی خواهد داشت.
سرفصل های دوره :
· نصب نرمافزار سنسومیکر
· تعریف صفات نمونه غذایی برای ارزیابی
· نحوه تعریف متغیرها در نرمافزار سنسومیکر
· انجام آزمون TDS محصولات (ناگت مرغ، زولبیا، بیسکویت، آب میوه) با استفاده از نرمافزار سنسومیکر
توضیحات:
ثبت نام از طریق لینک:
https://amuzeshi.urmia.ac.ir/skill-training-center/reg-form
بعد از پایان دوره گواهب از طرف معاونت آموزشی صادر خواهد گردید.
پاسخگویی به سؤالات 04432755287 و 09045451195 در وقت اداری
ü این دوره فاقد مدرک فنی و حرفهای است. لطفا تیک مدرک فنی و حرفهای را در هنگام ثبت نام فعال ننمایید. در صورت پرداخت دانشگاه هیچ مسئولیتی را نخواهد پذیرفت.