پنجشنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳

تعویق زمان فراخوان پذیرش بدون آزمون مقطع کارشناسی ارشد ورودی مهرسال1402

با توجه به نامه شماره 2/21/175300 مورخ 1401/06/28معاون محترم آموزشی وزرات علوم تحقیقات و فنآوری در خصوص بازنگری آئین نامه های پذیرش بدون آزمون در دوره کارشناسی ارشد از سوی شورای هدایت استعداد درخشان، به استحضار کلیه متقاضیان می رساند دانشگاه ارومیه پس از تصویب وابلاغ آئین نامه های جدید، نسبت به اعلام فراخوان و ثبت نام داوطلبان اقدام می‌نماید.

با توجه به تعداد زیاد درخواست های متقاضیان بصورت شفاهی وتلفنی جهت ثبت نام به اطلاع می رساند که به محض ابلاغ آئین نامه از سوی وزرات عتف ، و تدوین شیوه نامه مربوطه ، فراخوان پذیرش بدون آزمون در مقطع کارشناسی ارشد در وبگاه دانشگاه ارومیه و گروه حمایت از استعدادهای درخشان قرار خواهد گرفت.

جهت هرگونه سوال با دفتراستعدادهای درخشان با شماره های 32755297و31942692 -044 تماس حاصل نمایید.

با آرزوی موفقعیت

دفتر هدایت واستعدادهای درخشان