پنجشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

آموزش مقدماتی نرم‌افزار Arc GIS

GIS که مخفف عبارت Geographic Information System است، سامانه‌ی اطلاعات جغرافیایی خوانده می‌شود. این سامانه‌ی اطلاعاتی به تولید، گردآوری، تجزیه و تحلیل، ذخیره و نمایش اطلاعات جغرافیایی می‌پردازد. این سیستم ArcGIS از چندین قسمت وابسته به هم و در عین حال یکپارچه تشکیل شده‌است. این سیستم یکپارچه برحسب مختصات جغرافیایی، داده‌ها را به‌صورت نقشه، تصویر، جدول و گرافیک‌های آماری سازماندهی می‌کند. سامانه‌های اطلاعات جغرافیایی، مجموعه‌ای از سخت‌افزار، نرم‌افزار، داده‌های جغرافیایی و منابع انسانی هستند که به‎‌منظور کسب، ذخیره، به‌روزرسانی، به‌کارگیری، تحلیل و نمایش کلیه‌ی اطلاعات مرجع جغرافیایی طراحی می‌شوند. در این دوره، هر آنچه باید در مورد نحوه استفاده اولیه از Arc GIS را بدانید برای‌تان گفته خواهد شد. این دوره توسط مرکز مهارت آموزی دانشگاه ارومیه برگزار می‌گردد و به شرکت کنندگان گواهینامه معتبر دانشگاه ارومیه اعطا خواهد شد. برای کسب اطلاعات بیشتر به پوستر دوره مراجعه فرمایید.