اصول نگارش مقالات علمی

مقاله، بخشی از نوشته محسوب می‌شود که نویسنده براساس تجربیات، نظرات شخصی و مشاهدات تجربی خود، به نگارش آن اقدام کرده و مقاله را براساس روند و پروسه گزینه‌های موردبحث، در بخش‌های مختلفی آورده است. مقالات براساس ساختار هدف نگارش در دسته های مختلفی همچون استدلالی، توصیفی، تحلیلی، اکتشافی، مروری و… دسته بندی میشوند. اما همه مقالات یک ساختار و استخوان بندی مشابه دارند. برای پذیریش مقاله شما در پلتفرم مورد نظرتان لازم است تا طبق اصول مقاله را نگارش کنید. نوشتن مقاله علمی یکی از مهمترین فعالیت‌ها در زندگی علمی پژوهشگران است. از آنجایی که شروع هر کاری سخت است، خواندن راهنما و آموزشی که حرفه‌ای‌های کار آماده می‌کنند، راهگشا خواهد بود. در این دوره، هر آنچه باید در مورد مقاله و مقاله نویسی بدانید برای‌تان گفته خواهد شد. این دوره توسط مرکز مهارت آموزی دانشگاه ارومیه برگزار می‌گردد و به شرکت کنندگان گواهینامه معتبر دانشگاه ارومیه اعطا خواهد شد. برای کسب اطلاعات بیشتر به پوستر دوره مراجعه فرمایید.