روش تحقیق و پروپوزال نویسی

پروپوزال نویسی، هم یک دانش و هم یک مهارت و البته یک هنر است. دانش پروپوزال نویسی مستلزم دریافت آموزش و کسب مهارت و هنرمندی در نگارش آن نیز، مستلزم کسب تجربه و ورود عملی به آن است. با توجه به این که اخذ مدرک تحصیلی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری و در برخی از رشته ها در مقطع کارشناسی مستلزم نگارش پایان نامه است و قبل از نگارش پایان نامه نیز نگارش پروپوزال نیاز است. اسم پروپوزال و پروپوزال‌نویسی سردرگمی و استرس را با خود به همراه دارد. اگر قصد نوشتن پروپوزال را دارید، می‌خواهید به مخاطب‌تان ثابت کنید تحقیق‌تان ارزش اجرا شدن و خوانده شدن را دارد باید اصول مختص به آن را بشناسید و رعایت‌شان کنید، تا پروپوزال‌تان پذیرفته شود. در این دوره، هر آنچه باید در مورد پروپوزال و پروپوزال‌نویسی بدانید برای‌تان گفته خواهد شد. این دوره توسط مرکز مهارت آموزی دانشگاه ارومیه برگزار می‌گردد و به شرکت کنندگان گواهینامه معتبر دانشگاه ارومیه اعطا خواهد شد. برای کسب اطلاعات بیشتر به پوستر دوره مراجعه فرمایید.