پنجشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

کارگاه آموزشی آشنایی با تجهیزات آزمایشگاه مایکروویو

در نيم قرن اخير، مهندسي مايکروويو و آنتن به علت پيشرفت فنآوري مخابرات و نياز روزافزون به سرعت انتقال و پهناي باند بالا، توسعه شگرفي يافته است و تنوع کاربردها، سبب گسترش روزافزون اين شاخه از علوم مهندسي شده است. دنياي سيستم‌هاي راديويي و مايکروويوي، به طور معمول حوزه فرکانسي از چند صد کيلوهرتز تا حدود چند صد گيگاهرتز را در بر مي‌گيرد. با مروري بر تاريخ تحول سيستم‌هاي راديويي، مي‌توان پيش‌بيني نمود که فنآوري مخابرات فرکانس بالا در قرن ۲۱ با روندي سريع‌تر از قبل به رشد خود و تاثيرگذاري بر زندگي بشر ادامه دهد. در اين راستا، آشنايي با مباني مايکروويو و آنتن، براي مهندسان و دست‌اندرکاران سيستم‌هاي راديوئي امري ضروري به نظر مي‌رسد. در این دوره که توسط مرکز مدیریت مهارت آموزی دانشگاه ارومیه برگزار می‌گردد به شرکت کنندگان گواهینامه معتبر دانشگاه ارومیه و بین‌المللی سازمان فنی و حرفه‌ای اعطا خواهد شد. برای کسب اطلاعات بیشتر به پوستر دوره مراجعه فرمایید.