اطلاعیه مهم

به اطلاع کلیه دانشجویان دکتری ورودی 1401 می رساند:

پرونده های دانشجویان مذکور از دانشکده ها اخذ و توسط همکاران محترم اداره تحصیلات تکمیلی بررسی شده است.

1-دانشجویانی که در سیستم هم آوا دارای وضعیت ثبت نام مشروط –نقص مدارک می باشند مدارک کارشناسی و ارشد در پرونده شان ناقص بوده و صرفا تا 15 آبان ماه 1401 فرصت دارند نسبت به تکمیل پرونده وتحویل مدارک مذکور به اداره تحصیلات تکمیلی اقدام نمایند. پس از تاریخ مذکور فایل تحصیلی دانشجو غیر فعال و اجازه شرکت در امتحانات پایان ترم را نخواهند داشت.(طبق مصوبه هیات رئیسه محترم دانشگاه)

2- دانشجویانی که دارای وضعیت ثبت نام مشروط می باشند، تأییدیه تحصیلی این دانشجویان از دانشگاه مقطع قبلی دریافت نشده است. پیگیری این موضوع از دانشگاه مقطع قبلی به عهده دانشجو می باشد.

"کارشناسان اداره تحصیلات تکمیلی با شماره مستقیم32753171 آماده پاسخ گویی به سئوالات دانشجویان محترم می باشند."

با آرزوی موفقیت و سلامتی اداره تحصیلات تکمیلی دانشگاه ارومیه