سه شنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۳

اعلام اسامی حائزین شرایط (سهمیه استعدادهای درخشان ) بدون آزمون کارشناسی ارشد در سال تحصیلی 1402-1401 (دانشگاه ارومیه)

<< نکات قابل توجه >>

پذیرش اولیه به هیچ وجه به منزله پذیرش قطعی نمی باشد.

1-با توجه به احتمال تغییر پذیرش روزانه از طریق کنکور ارشد سال تحصیلی 1402-1401، در صورت کاهش ظرفیت پذیرش هیچگونه حقی برای پذیرفته شدگان اولیه ایجاد نخواهد شد.

2-کنترل نهایی مدارک پذیرفته شدگان اولیه در اوایل شهریور ماه انجام می شود. چنانچه در هر زمان مشخص گردد (در هر مرحله از بررسی مدارک ، ثبت نام و اشتغال به تحصیل) داوطلب حائز کلیه شرایط مندرج در << آیین نامه پذیرش بدون آزمون در دوره کارشناسی ارشد >> یا دستور العمل اجرایی دانشگاه نبوده ، موفق به اخذ پذیرش از طریق سهمیه استعدادهای درخشان نخواهد شد.

3-ضرورت دارد کلیه حائزین شرایط، اطلاعیه های بعدی را به دقت مطالعه و اقدامات لازم را در مهلت زمانی مقرر انجام دهند. لطفا برای اطلاع از مراحل تحویل مدارک و ثبت نام  به اطلاعیه های  این اداره از طریق لینک اداره جذب و هدایت استعدادهای درخشان-مراجعه فرمایید.

لذا به تمامی حائزین شرایط اولیه اکیدا توصیه می گردد که به صورت موازی در کنکور کارشناسی ارشد نیز شرکت فرمایید.

در صورت بروز هرگونه مشکل ویا طرح سوال ،با شماره 32755297و31942692 (آقای رجبی) تماس بگیرید.

لیست اسامی حائزین شرایط