بسمه تعالی

قابل توجه دانشجویان معرفی شده از طریق سازمان سنجش بر اساس اشتباه در انتخاب رشته سال تحصیلی 1401-1400 رشته های دانشگاه ارومیه

به اطلاع می رساند دانشجویان معرفی شده به دانشگاه ارومیه از طریق انتخاب رشته دوم سازمان سنجش بعنوان اشتباه در انتخاب رشته، بعد از مطالعه اطلاعیه ثبت نام مقاطع کارشناسی ورودی های جدید و راهنمای ثبت نام اینترنتی در سال تحصیلی 1401-1400(از طریق ورود به صفحه دانشگاه ارومیه و انتخاب گزینه ثبت نام ورودی های جدید) ضمن دقت در تهیه و ارسال مدارک تحصیلی و ثبت نامی؛ از روز چهارشنبه مورخ 1400/08/12 نسبت به انجام مراحل ثبت نام اینترنتی و دریافت شماره دانشجویی از سیستم ثبت نام ورودی های جدید اقدام نمایند.

در صورت انجام ثبت نام اینترنتی توسط دانشجو انتخاب واحد توسط دانشکده انجام خواهد شد. دانشجویان ثبت نام شده بایستی از تاریخ 1400/08/16 با ورود به سامانه یادگیری الکترونیکی در اولین فرصت در کلاسهای آموزشی شرکت نمایند. در صورت تاخیر در شرکت در کلاسهای آموزشی نیمسال حذف خواهد شد و مسئولیت با خود دانشجو می باشد. ضمناً پذیرفته شدگان لازم است با اداره ثبت نام تماس گرفته و دانشگاه پذیرش اولیه (قبلی) خود را جهت درخواست مدارک تحویلی به دانشگاه قبلی اعلام نمایند و در صورتیکه مدارک تحصیلی تحویل خودشان می باشد به آدرس دانشکده های مربوطه ذکر شده در اطلاعیه ثبت نام ورودی های جدید ارسال نمایند. در صورت مشکل در ورود به کلاسهای آموزشی به شماره تماسهای موجود در سامانه یادگیری الکترونیکی مراجعه نمایند.

تلفن تماس 04432755298 یا 04432755288 داخلی 115 و111 جهت اعلام دانشگاه قبلی و شرایط ارسال مدارک

اداره پذیرش وثبت نام دانشگاه