پنجشنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳

اطلاعیه مهم

به اطلاع کلیه دانشجویان دکتری ورودی 1400 می رساند:

پرونده های دانشجویان مذکور از دانشکده ها اخذ و توسط همکاران محترم اداره تحصیلات تکمیلی بررسی شده است.

2- دانشجویانی که دارای وضعیت ثبت نام مشروط می باشند ، تاییدیه تحصیلی این دانشجویان از دانشگاه مقطع قبلی دریافت نشده است.پیگیری این موضوع از دانشگاه مقطع قبلی به عهده دانشجو می باشد.

دانشجویان محترم توجه داشته باشند جهت تکمیل پرونده خود مدارک مذکور را به آدرس دانشگاه ارومیه از طریق پست پیشتاز ارسال فرمایید و حتما بر روی پاکت نام و نام خانوادگی، رشته، شماره دانشجویی و گزینه "اداره تحصیلات تکمیلی دریافت فرمایند" را قید نمایید.

"کارشناسان اداره تحصیلات تکمیلی با داخلی 125 و 126 آماده پاسخ گویی به سئوالات دانشجویان محترم می باشند."

با آرزوی موفقیت و سلامتی

اداره تحصیلات تکمیلی دانشگاه ارومیه