یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳

ضمن سپاس از زحمات شما عزیزان در پیشبرد امور آموزشی دانشگاه، با توجه به شرایط سخت کرونایی، قطع مکرر برق و مشکل در ساختار اینترنت، شایسته است اساتید محترم ضمن رعایت نکات زیر، نهایت همراهی با دانشجویان عزیز در ارتباط با برگزاری امتحان‌های پایان ترم داشته باشند.

1-تغییر ساعت برگزاری آزمون با هماهنگی دانشجویان به زمان‌هایی که احتمال قطع برق کمتر هست.

2- حداقل چندین مرتبه اجازه دسترسی دانشجویان جهت ورود به آزمون داده شود.

3-چندین کانال ارتباطی نظیر ایمیل فعال، شبکه‌های اجتماعی و... به منظور دریافت نظرات دانشجویان عزیز اعلام شود.

4-در صورت تقاضای دانشجویان مبنی بر بروز مشکل در زمان آزمون، برگزاری مجدد آزمون بلامانع می باشد.

با عنایت به اینکه در این شرایط سخت زحمات و مشقات شما اساتید گرانقدر دوچندان شده لذا خواهشمنداست همچنان ارتقای کیفیت آموزش و ارزیابی صحیح و اصولی دانشجویان مد نظر قرار گیرد.