شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

اطلاعيه ثبت نام پذيرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه اروميه در سال تحصيلي 97-96

ضمن تبريك قبولي داوطلبان عزيز در آزمون تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد ناپیوسته) سال 1396 دانشگاه اروميه، بدينوسيله اعلام مي‌گردد؛ ثبت نام پذيرفته شدگان ابتدا به صورت اينترنتي و از طريق سايت ثبت نام ورودي هاي جديد دانشگاه اروميه و سپس به صورت حضوري جهت تشكيل پرونده و تحويل مدارك ثبت نامي انجام خواهد پذيرفت و اطلاع رساني در خصوص ثبت نام وروديهاي جديد شامل زمانبندي مراجعه حضوري به دانشگاه، مسائل مربوط به انتخاب واحد نيمسال اول سال تحصيلي97-96، اطلاع رساني در خصوص نحوه برخورداري از تسهيلات رفاهي دانشگاه از قبيل نحوه رزرواسيون غذا، خوابگاه هاي دانشجويي و . . . از طريق اين سايت انجام خواهد گرفت. پذيرفته شدگان عزيز بايستي قبل از مراجعه حضوري به دانشگاه، اطلاعیه ثبت نام کارشناسی ارشد را دریافت و به دقت مطالعه نمایند و بر اساس مندرجات اطلاعیه عمل نمايند.

<<دریافت اطلاعیه ثبت نام کارشناسی ارشد سال 1396>>

زمانبندی ثبت نام اینترنتی و حضوري:

پذيرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد بايستي پس از انجام ثبت نام اینترنتی به ترتیب زمانی انجام ثبت نام اینترنتی و طبق جدول زمانبندی زیر با در دست داشتن مدارك ثبت نامي به دانشكده مربوطه جهت تحویل مدارک ثبت نامی و انجام ثبت نام حضوری و دریافت کارت دانشجویی خود، مراجعه نمایند. مراجعه حضوري پذيرفته شدگان پرديس دانشگاه، مرکز شهید باکری میاندوآب، و دانشکده فنی و مهندسی خوی در پرديس دانشگاه، مرکز شهید باکری میاندوآب، و دانشکده فنی و مهندسی خوی خواهد بود. آدرس دانشكده ها و پرديس دانشگاه جهت مراجعه حضوري در انتهای همین اطلاعیه درج گردیده است.

جدول زمانبندی مراجعه حضوری پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد

زمان ثبت نام اینترنتی

زمان مراجعه حضوری

چهارده و پانزده شهریور 96