شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

بسمه تعالی

بدینوسیله به اطلاع دانشجویان ورودی 1402 و 1401 مقاطع کاردانی، کارشناسی و دکتری عمومی دامپزشکی که دارای نواقص پرونده ثبت نامی هستند می­ رساند وضعیت تحصیلی این دانشجویان در سامانه آموزشی دانشگاه به "ممنوعیت ارائه هرگونه خدمات" تغییر وضعیت داده شده و در نتیجه امکان انتخاب واحد در نیمسال 14022 را نخواهند داشت. این دانشجویان بایستی تا قبل از شروع کلاس­های نیمسال دوم نسبت به تکمیل نواقص پرونده و تحویل مدارک به اداره پذیرش و امور مشمولین اقدام نمایند. در غیر اینصورت طبق دستورالعمل های ثبت نامی، از انتخاب واحد در نیمسال دوم و ادامه تحصیل آنان ممانعت به عمل خواهد آمد.

نواقص مدارک ثبت نامی که منجر به غیرفعال شدن و ممنوعیت ادامه تحصیل دانشجویان می­ گردد شامل موارد زیر است:

1-    عدم ارائه اصل مدرک دیپلم/پیش دانشگاهی

2-    عدم ارائه اصل ریزنمرات دیپلم/پیش دانشگاهی

3-    عدم ارائه تاییدیه تحصیلی دیپلم/پیش دانشگاهی.

4-    دانشجویان مرد فاقد مدرکی که وضعیت نظام وظیفه آنها را مشخص نماید(کارت پایان خدمت، معافیت تحصیلی و . . .).

یادآوری1: دانشجویان فاقد تاییدیه تحصیلی بایستی نسبت به پیگیری صدور تاییدیه تحصیلی خود از طریق سامانه صدور تاییدیه تحصیلی وزارت آموزش و پرورش به آدرس www.emt.ir اقدام نمایند. برای این منظور ابتدا "راهنمای درخواست و پیگیری صدور تاییدیه مدارک تحصیلی از آموزش و پرورش" و "راهنمای سامانه فوق" را از طریق لینک­های زیر دریافت و طبق توضیحات آن اقدام نمایند.

دریافت راهنمای درخواست و پیگیری صدور تاییدیه مدارک تحصیلی از آموزش و پرورش

دریافت راهنمای سامانه صدور تاییدیه تحصیلی

یادآوری2: دانشجویان فاقد معافیت تحصیلی بایستی از طریق سامانه سخا به آدرس https://sakha.epolice.ir/  نسبت به پیگیری صدور معافیت تحصیلی خود اقدام نمایند.

شماره تماس جهت پاسخگویی به سوالات دانشجویان: 04432755298 و 04432755288 داخلی 115 و 112- کارشناسان اداره پذیرش و امور مشمولین

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه