چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

ساخت و مونتاژ بردهای الکترونیکی

آموزش طراحی و ساخت برد های الکترونیکی را می توان یکی از رشته های پرکاربرد در سراسر جهان دانست که افراد زیادی تمایل به یادگیری آن و ورود به این حرفه پول ساز دارند. یک برد الکترونیکی را می‌توان مجموعه‌ای از اجزای الکترونیکی مانند مقاومت، ترانزیستور، خازن، سلف، دیود و غیره که توسط سیم‌های رسانا به هم متصل می‌شوند، تعریف کرد. در یک برد الکترونیکی، باید حداقل یک مؤلفه فعال (مثلا ترانزیستور یک عنصر فعال است) حضور داشته باشد. ساخت برد الکترونیکی شامل روش‌های مختلفی است. به‌طورکلی برای ساخت بردهای الکترونیکی به ابزارهای خاصی نیاز است. برای ساخت بردهای الکترونیکی باید مراحل مختلفی را طی نمایید تا بتوانید برد خود را براساس مشخصات موردنظر تولید کنید. در این دوره، هر آنچه باید در مورد نحوه ساخت و مونتاژ برد را بدانید برای‌تان گفته خواهد شد. این دوره توسط مرکز مهارت آموزی دانشگاه ارومیه برگزار می‌گردد و به شرکت کنندگان گواهینامه معتبر دانشگاه ارومیه اعطا خواهد شد. برای کسب اطلاعات بیشتر به پوستر دوره مراجعه فرمایید.