به اطلاع دانش­ آموختگان محترم دانشگاه ارومیه می­رساند جهت ارتباط با اداره دانش­ آموختگان علاوه بر تماس تلفنی می­توانند از طریق ارسال پیام به آدرس پست الکترونیک grd@urmia.ac.ir  و با توجه به موارد زیر اقدام نمایند.

1-خواهشمند است در ارسال هر گونه پیام ابتدا شماره دانشجویی، نام و نام خانوادگی  و کد ملی خود را قید نمایید تا پاسخگویی مقدور باشد.

2-جهت اطلاع از آماده بودن گواهینامه موقت پایان تحصیلات، مدارک لازم و زمان مناسب برای مراجعه جهت دریافت آن، با داخلی 120 آقای صالح مرام تماس گرفته و یا به آدرس email  فوق پیام ارسال کنید.

3-جهت درخواست صدور دانشنامه و ارسال مدارک مورد نیاز برای بررسی، به آدرس email فوق پیام ارسال نموده و مدارک لازم  را به پیوست ارسال کنید تا ضمن آماده نمودن دانشنامه زمان مناسب برای مراجعه به شما اعلام گردد.

(برای آگاهی از شرایط و مدارک لازم به نشانی اینترنتی http://amuzeshi.urmia.ac.ir/node/1219 مراجعه نموده و در صورت داشتن سوالات بیشتر، با داخلی 107 آقای کریمی تماس بگیرید.)

4-جهت پیگیری صدور تاییدیه تحصیلی برای ادامه تحصیل در سایر دانشگاهها با داخلی 128 آقای یوسفی و جهت پیگیری صدور تاییدیه تحصیلی برای محل کار با داخلی 118 خانم اسدی تماس گرفته و یا به آدرس email  فوق پیام ارسال کنید.

5-جهت پاسخگویی به سایر سوالات به آدرسemail  فوق پیام ارسال کنید.

6-شماره تلفنهای حوزه معاونت آموزشی دانشگاه با کد  044  به شرح زیر می­باشد:

32755298 - 32755288 - 32755287

حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ارومیه اداره دانش­ آموختگان