"روند صدور دانشنامه و ریزنمرات قابل ترجمه"

صدور دانشنامه و ریزنمرات قابل ترجمه برای 2 دسته از دانش آموختگان قابل تعریف می باشد؛

الف) دانش آموختگان دوره روزانه یا دارای تعهد آموزش رایگان

ب)دانش آموختگان دوره شبانه،پردیس دانشگاهی، نیمه حضوری

الف) دانش آموختگان دوره روزانه یا دارای تعهد آموزش رایگان

1)مراجعه به سایت به آدرس https://portal.saorg.ir و انجام  ثبت نام در سامانه سجاد سازمان امور دانشجویان وزارت علوم. بعد از ثبت نام در سامانه، از منوی خدمات، به قسمت امور دانشجویان داخل بروید و در آنجا با انتخاب گزینه لغو تعهد آموزش رایگان، و انتخاب یکی از حالتهای 1-پرداخت هزینه، 2-ارائه سابقه کارمعتبر 3-ارائه نامه عدم کاریابی از اداره کار استان (براساس شرایط خود)، نسبت به لغو تعهد اقدام نمایید. مراحل ثبت درخواست را تا انتها ادامه دهید تا برای شما کد رهگیری صادر گردد. توصیه اکید می شود قبل از هر اقدامی و در هر مرحله از ثبت نام و ثبت درخواست، حتماً راهنمای مربوط به آن قسمت را به دقت مطالعه نمائید. پس از ثبت نام و دریافت کد رهگیری، درخواست شما ابتدا توسط کارشناسان دانشگاه ارومیه بررسی می‌گردد.

1-الف)در صورت تائید توسط کارشناسان دانشگاه، درخواست جهت تائید و صدور نامه لغوتعهد، به سازمان اموردانشجویان وزارت علوم واقع در تهران ارسال می گردد. پس از تائید سازمان، شما قادر خواهید بود از کارتابل خود در سامانه، "نامه لغو تعهد" مربوط به خود را پرینت نمائید.

1-ب) در صورت عدم تائید توسط کارشناسان دانشگاه، درخواست با ذکرمواردی که باید اصلاح گردد جهت بازبینی به کارتابل شما عودت می‌شود. پس از بازبینی درخواست را مجددا جهت بررسی به دانشگاه ارسال کنید.

2)پس از انجام لغو تعهد، جهت دریافت دانشنامه و ریزنمرات قابل ترجمه لازم است با در دست داشتن مدارک زیر به دانشگاه ارومیه-معاونت آموزشی-اداره دانشنامه مراجعه نمایید. لازم به ذکر است دانشنامه و ریزنمرات به غیر از خود دانش‌آموخته، صرفاً با ارائه وکالت نامه محضری و کپی کارت ملی یا شناسنامه وکیل قابل تحویل است.

- پرینت نامه لغو تعهد و اصل گواهی نامه موقت آن مقطع

-ارائه دانشنامه و نامه لغو تعهد(در صورتیکه روزانه بوده باشد) مقطع یا مقاطع قبلی

-تسویه حساب صندوق رفاه‌‌(در صورت درج بدهی در گواهی نامه موقت)

-کپی شناسنامه و کارت ملی و یک قطعه عکس 4×3 جدید

خواهشمند است در خصوص موارد ذیل، جدداً از تماس با دانشگاه ارومیه خودداری نمایید.

در صورت عدم توفیق در ثبت نام و یا ثبت درخواست و مشکلات احتمالی سامانه، صرفاً از طرق ذیل اقدام نمایید:

-ارتباط با قسمت پشتیبانی فنی سامانه سازمان امور دانشجویان، از طريق گزينه "درخواست پشتيباني سامانه" در کارتابل خود

-تماس با شماره تلفن- های 4484-4785-02196664486 (سازمان امور دانشجویان)

توجه مهم: در مرحله می توانید با مراجعه به کارتابل خود از وضعیت فعلی درخواست خود مطلع شوید.

ب)دانش آموختگان دوره شبانه،پردیس دانشگاهی، نیمه حضوری:

این گروه از دانش آموختگان، جهت دریافت دانشنامه و ریزنمرات خود نیازی  به ثبت نام در سامانه فوق ندارند. این افراد می توانند با در دست داشتن اصل گواهی موقت و تسویه حساب صندوق رفاه‌‌(در صورت درج بدهی در گواهی نامه موقت) و یک قطعه عکس 4×3 به دانشگاه ارومیه- معاونت آموزشی-اداره دانشنامه مراجعه نمایند. در صورت تحصیل در مقاطع قبلی دانشگاهی بصورت:

ب -1) دوره روزانه؛ ارائه کپی دانشنامه و نامه نحوه لغو تعهد آموزش رایگان آن مقطع یا مقاطع

ب-2)دوره های بجز روزانه؛ ارائه کپی دانشنامه آن مقطع یا مقاطع ؛ نیز  ضرورری است.

فلوچارت مراحل لغو تعهد آموزش رايگان در سامانه سجاد

فلوچارت مراحل صدور و دريافت دانشنامه