جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳

اعلام زمان انتشار نتایج آزمون دکتری ۹۵ دانشگاه ارومیه

اسامی پذیرفته‌شدگان نهایی دکتری ۱۳۹۵ دانشگاه ارومیه در هفته آخر تیر ماه اعلام خواهد شد.

به اطلاع متقاضیان تحصیل در مقطع دکتری این دانشگاه می­رساند که: بر اساس برنامه اعلام شده از سوی سازمان سنجش آموزش عالی کشور در خصوص اعلام اسامی  پذیرفته شدگان  دکتری ۹۵، نتایج نهایی پذیرفته­شدگان دکتری دانشگاه ارومیه در هفته آخر تیرماه از طریق وب سایت دانشگاه ارومیه اعلام خواهد شد. بنابراین از داوطلبان محترم تقاضا می شود از تماس تلفنی و مراجعة حضوری به قسمت های مختلف دانشگاه در خصوص اعلام نتایج خودداری فرمایند. بر اساس شیوه­نامة اجرایی پذیرش دکتری سال ۹۵ پذیرفته­شدگان نهایی موظف هستند که در تاریخ های تعیین شده به دانشگاه ارومیه مراجعه نموده نسبت به تکمیل فرم تعهد، ثبت نام وتشکیل پرونده و ارائة کتبی درخواست تحصیل در دانشگاه ارومیه، اقدام نمایند. عدم مراجعة داوطلب در تاریخ های مذکور به منزلة انصراف از تحصیل خواهد بود؛ در این شرایط دانشگاه مجاز است از رتبه های بعدی نسبت به پذیرش دانشجو اقدام نماید.

داوطلبان پذیرش در مقطع دکتری تنها می­توانند با مراجعه به یک دانشگاه آمادگی خود را برای تحصیل اعلام و نسبت به تکمیل فرم تعهد اقدام نمایند.

موضوع

از تاریخ

تا تاریخ

مهلت اخذ تعهد از پذیرفته­شدگان