یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

بسمه تعالی

اطلاعیه ثبت درخواست میهمانی و انتقال دانشجویان دوره های کاردانی، کارشناسی ناپیوسته، کارشناسی پیوسته و دکتری حرفه ای دانشگاه ارومیه برای سال تحصیلی 1404-1403در سامانه سجاد

به اطلاع دانشجویان دوره های کاردانی، کارشناسی ناپیوسته، کارشناسی پیوسته و دکتری حرفه ای دانشگاه ارومیه می­ رساند ثبت درخواست میهمانی و انتقال برای سال تحصیلی 1404-1403 از سوی متقاضیان صرفا از طریق سامانه جامع امور دانشجویان(سجاد) به آدرس https://portal.saorg.ir  از تاریخ 20 فروردین 1403 تا 31  اردیبهشت 1403 فعال و قابل انجام می­باشد. براساس دستورالعمل سازمان امور دانشجویان، بررسی درخواست­ ها به عنوان دانشگاه مبدا از تاریخ 1 خرداد تا 15 تیرماه 1403 و به عنوان دانشگاه مقصد از تاریخ 16 تیرماه تا 31 مرداد سال جاری خواهد بود. لازم است در این خصوص متقاضیان محترم  به موارد زیر توجه نمایند:

• 1- صرفا درخواست­ های ثبت شده برای میهمانی و انتقالی در سامانه نقل و انتقالات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای سال تحصیلی 1404-1403 قابل بررسی است و به درخواست­ های حضوری ترتیب اثر داده نخواهد شد.
  • 2- رسیدگی به درخواست­ ها بر اساس شرایط مندرج در آیین نامه جامع میهمانی و انتقال دانشجویان انجام خواهد گرفت. <<دریافت آیین نامه جامع میهمانی و انتقال دانشجویان>>
  • 3- نتایج درخواست­ ها در زمان تعیین شده، در سامانه سجاد اعلام خواهد شد و دانشگاه از پاسخگویی به متقاضیان به صورت حضوری و ارسال نتایج به صورت کتبی معذور است.
  • 4- ریزنمرات دانشجویان میهمان پس از تسویه حساب کامل دانشجو با دانشگاه ارومیه ارسال خواهد شد.
  • 5- مسوولیت اخذ موافقت دانشگاه مبدا با فهرست دروس اخذ شده در دانشگاه ارومیه به عهده دانشجوی میهمان است.
  • 6- دانشجویان از ثبت درخواست نقل و انتقال در بازه زمانی اعلام شده در قسمت کمسیون موارد خاص سامانه سجاد خودداری فرمایند.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه