پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳

اطلاعیه مهم

به اطلاع کلیه دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی ورودی 1402 می رساند:

پرونده های دانشجویان مذکور از دانشکده ها اخذ و توسط همکاران محترم اداره تحصیلات تکمیلی بررسی شده است.

1-دانشجویانی که در سیستم هم آوا دارای وضعیت ثبت نام مشروط مدارک ثبت نامی ناقص می باشند مدارک مقاطع قبلی در پرونده ناقص بوده و صرفا تا 27 آبان ماه 1402 فرصت دارند نسبت به تکمیل پرونده وتحویل مدارک مذکور به اداره تحصیلات تکمیلی اقدام نمایند. پس از تاریخ فوق فایل تحصیلی دانشجو غیر فعال و اجازه شرکت در امتحانات پایان ترم را نخواهند داشت.

2- دانشجویانی که دارای وضعیت ثبت نام مشروط می‌باشند، تأییدیه تحصیلی این دانشجویان در پرونده تحصیلی ناقص بوده و مطابق اطلاعیه های ثبت نام( بند مربوط به تأییدیه) ملزم به ارائه تأییدیه تحصیلی مقطع قبلی می باشند.

"کارشناسان اداره تحصیلات تکمیلی با شماره مستقیم32753171 آماده پاسخ گویی به سئوالات دانشجویان محترم می باشند."

"با آرزوی موفقیت و سلامتی اداره تحصیلات تکمیلی دانشگاه ارومیه"