پنجشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

اطلاعيه ثبت نام پذيرفته شدگان مقطع دكتري نيمه متمركز دانشگاه اروميه در سال تحصيلي 1401-1400

ضمن تبريك قبولي داوطلبان عزيز در آزمون نيمه متمركز مقطع تحصيلي دكتري(Ph.D) دانشگاه اروميه، بدينوسيله اعلام مي‌گردد؛ ثبت نام پذيرفته شدگان ابتدا به صورت اينترنتي و از طريق سايت دانشگاه- ثبت نام ورودي هاي جديد و سپس ارسال مدارک از طریق پست به صورت پیشتاز انجام خواهد پذيرفت. کلیه مراحل ثبت نام و شرکت در کلاسهای درسی به صورت غیر حضوری بوده و خواهشمند است از مراجعه حضوری به دانشگاه جدا خودداری فرمایید.

زمانبندی ثبت نام اینترنتی:

ثبت نام اينترنتي پذيرفته شدگان مقطع دكتري(نيمه متمركز) دانشگاه اروميه در روزهای یکشنبه و دوشنبه مورخ چهاردهم و پانزدهم شهریور1400 انجام خواهد شد و این زمان قابل تمدید نخواهد بود. پذیرفته شدگان پس از انجام ثبت نام اینترنتی بایستی پرینت ثبت نام اینترنتی را از سیستم تهیه نمایند و به همراه مدارک ثبت نامی از طریق پست پیش تاز به آدرس دانشکده مربوطه مندرج در اطلاعیه ثبت نام ارسال نمایند.

برای دریافت اطلاعیه ثبت نام دکتری سال1400 و آگاهی از جزئیات فرایند ثبت نام، لینک زیر را انتخاب نمایید

اطلاعيه ثبت نام پذيرفته شدگان مقطع دکتری دانشگاه اروميه در سال تحصيلي 1401-1400