پنجشنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳

اعلام اسامی حائزین شرایط (سهمیه استعدادهای درخشان ) بدون آزمون دکتری در سال تحصیلی 1401-1400 (دانشگاه ارومیه)

<< نکات قابل توجه >>

پذیرش اولیه به هیچ وجه به منزله پذیرش قطعی نمی باشد.

1-با توجه به احتمال تغییر پذیرش روزانه از طریق کنکور دکتری سال تحصیلی 1401-1400 (مبنای تعیین ظرفیت پذیرش بدون آزمون هر کد رشته محل )،در صورت کاهش ظرفیت پذیرش بدون آزمون هیچگونه حقی برای پذیرفته شدگان اولیه ایجاد نخواهد شد.

2-کنترل نهایی مدارک پذیرفته شدگان اولیه در اوایل شهریور ماه انجام می شود.چنانچه در هر زمان مشخص گردد(در هر مرحله از بررسی مدارک ،ثبت نام )داوطلب حائز کلیه شرایط مندرج در << آیین نامه پذیرش بدون آزمون در دوره دکتری >> یا دستور العمل اجرایی دانشگاه نبوده ، موفق به اخذ پذیرش از طریق سهمیه استعدادهای درخشان نخواهد شد.

3-کلیه حائزین شرایط مکلفند اطلاعیه های بعدی را به دقت مطالعه و اقدامات لازم را در مهلت زمانی مقرر انجام دهند.لطفا برای اطلاع از مراحل تحویل مدارک و ثبت نام  به اطلاعیه های  این اداره از طریق لینک اداره جذب و هدایت استعدادهای درخشان-مراجعه فرمایید.

در صورت نیاز با شماره 32755297و31942692 (آقای رجبی) تماس بگیرید.

اسامی حائزین شرایط در پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در مقطع دکتری 1400

ردیف