چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳

با سلام و احترام

ضمن آرزوی سلامتی برای همکاران محترم و دانشجویان عزیز و تشکر از همراهی شما در تداوم آموزش در شرایط ویژه سال جاری، چنانچه مستحضر می باشید جهت گیری دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی به سوی آموزش الکترونیکی در دوره همه گیری بیماری کووید-19 بهترین راه برای حفظ و استمرار آموزش بوده است. از جمله چالشها و پیامدهای این موضوع، نحوه ارزشیابی از میزان و کیفیت یادگیری دانشجویان بوده است. در حالی که تا پایان نیمسال تحصیلی جاری فرصت مناسبی وجود دارد انتظار می­رود:

1- با فرض استمرار وضعیت اضطراری در همه مناطق کشور تا پایان نیمسال دوم 1400-1399 برنامه ریزی و اقدامات لازم برای ارزشیابی مستمر از فعالیتهای آموزشی دانشجویان صورت پذیرد و دانشجویان عزیز نیز در این زمینه تلاش و کوشش لازم را داشته باشند تا سهم آزمون پایانی در تعیین نمره نهایی دانشجو به میزان حداقلی، تخفیف و کاهش یابد.

2- براساس اعلام معاونت آموزشی وزارت عتف، در مناطق کم خطر از نظر همه­ گیری بیماری کرونا، توصیه شده است زمینه حضور دانشجویان در دانشگاه برای شرکت در آزمون حضوری پایان نیمسال بررسی و مقدمات برگزاری حضوری امتحانات (طبق آخرین دستورات ستاد ملی مقابله با کرونا ) در نظر گرفته شود. لذا بدین وسیله به اطلاع دانشجویان عزیز می رساند در صورت بهبود نسبی شرایط ناشی از شیوع بیماری کرونا، احتمال برگزاری حضوری امتحانات ترم جاری وجود دارد و لذا انتظار می­رود دانشجویان عزیز و اساتید محترم خودرا برای چنین موقعیتی آماده سازند. البته لازم به ذکر است که در چنین وضعیتی اطلاعات تکمیلی در سایت معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه درج خواهد شد.

در نهایت فرارسیدن نوروز سال 1400 هجری شمسی را به کلیه اساتید گرانقدر، همکاران محترم و دانشجویان عزیز تبریک و تهنیت عرض نموده و از خداوند متعال برای همگان سلامتی و شادکامی مسئلت می‌نماید.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی