یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳

اطلاعیه  بسیار مهم

قابل توجه دانشجویان محترم متقاضی فرصت مطالعاتی خارج و داخل کشور

بدینوسیله به استحضار می رساند، طبق نامه شماره 69928/1/42 سازمان امور دانشجویان(مندرج در انتهای همین اطلاعیه) تعداد 4 سهمیه برای فرصت تحقیقاتی خارج و تعداد 13 سهمیه برای فرصت تحقیقاتی داخل به دانشگاه ارومیه اختصاص داده شده است.

به منظور اولویت بندی دانشجویان متقاضی و با هدف برخورداری از امتیازی برابر جهت استفاده از سهمیه های فوق الذکر مقرر گردید:

1-کلیه دانشجویان متقاضی پس از مطالعه دقیق نامه مذکور و شیوه نامه اجرایی فرصت مطالعاتی(مندرج در انتهای همین اطلاعیه) در صورت دارا بودن شرایط لازم،کلیه مدارک و مستندات خود را صرفا از تاریخ 16 آذر 99 لغایت 22 آذر 99 به سرکار خانم رحمانی کارشناس محترم اداره تحصیلات تکمیلی تحویل نمایند. (**دانشجویان محترم در تاریخ 23 آذر 99 مدارک دریافتی در جلسه اولویت بندی مورد بررسی قرار خواهند گرفت. لذا خواهشمند است برنامه ارسال مدارک را به گونه ای تنظیم فرمایید که تا تاریخ 22 آذر قطعا مدارک به اداره تحصیلات تکمیلی تحویل داده شود**).لازم به توضیح است در صورت غیربومی بودن و عدم امکان مراجعه به دانشگاه دانشجو می تواند مدارک خود را صرفا از طریق پست پیشتاز به آدرس ارومیه-کلیومتر 11جاده سرو-پردیس نازلو دانشگاه ارومیه-معاونت آموزشی-اداره تحصیلات تکمیلی کدپستی: 51818-57561  ارسال نمایند.تاکید می گردد بر روی پاکت پستی گزینه"فرصت مطالعاتی،اداره تحصیلات تکمیلی سرکار خانم رحمانی دریافت نمایند" را قطعا قید فرمایید.

2-نظر به ذیق وقت و زمان بر بودن مراحل فرصت مطالعاتی، به مدارک دریافتی پس از تاریخ فوق (به هر دلیلی) به هیچ عنوان ترتیب اثر داده نخواهد شد.لذا خواهشمند است نسبت به اقدام در بازه زمانی فوق دقت فرمایید.

3-خواهشمند است کلیه موارد قید شده در نامه فوق الذکر وشیوه نامه مربوطه را به دقت مطالعه نموده و صرفا در صورت دارا بودن شرایط مذکور نسبت به ارسال مدارک (جهت بررسی و اولویت بندی)اقدام فرمایید.چنانچه در هر مرحله از انجام فرصت مطالعاتی قصد انصراف یاعدم ادامه مسیر مربوطه را دارید،خواهشمند است سهمیه دانشگاه و به تبع آن حق دانشجوی متقاضی دیگر را ضایع نفرمایید.

4-با توجه به محدودیت اعتبارات و تعداد سهمیه ها،اولویت با متقاضیانی خواهد بود که بیشترین امتیاز را از موارد شیوه نامه فرصت مطالعاتی کسب می نمایند.

5-دانشجویان محترم می توانند در صورت داشتن هر گونه پرسش با شماره تماس 88-32755287-044 داخلی 126 با سرکار خانم رحمانی کارشناس فرصت مطالعاتی دانشگاه تماس حاصل فرمایند.

ایمیل خانم رحمانی :n.rahmani@urmia.ac.ir

با آرزوی موفقیت و سلامتی برای کلیه دانشجویان گرامی