ضمن عرض تبریک و آرزوی توفیق و سلامتی برای دانشجویان نو ورود، به اطلاع کلیه دانشجویان مقاطع کاردانی، کارشناسی و دکتری عمومی دامپزشکی ورودی نیمسال اول سال تحصیلی 1400-1399که فرایند ثبت نام اینترنتی خود را به صورت کامل انجام داده اند و از سامانه ثبت نام کد رهگیری و پرینت ثبت نام را تهیه نموده اند می رساند؛ شروع کلاسهای نیمسال اول این عزیزان از روز چهارشنبه هفته جاری، مورخ 99/08/21 خواهد بود. برگزاری کلاس ها از طریق سامانه مجازی دانشگاه می باشد. جهت ورود به کلاس مجازی به قسمت سامانه یادگیری الکترونیکی در صفحه اول سایت دانشگاه مراجعه فرمایید، تمامی دستورالعمل های مربوط به کلاسهای مجازی در این قسمت موجود می باشد.

لازم به ذکر است پذیرفته شدگانی که تا کنون موفق به ثبت نام اینترنتی نشده اند می توانند تا تاریخ 99/08/24 نسبت به انجام ثبت نام خود اقدام نمایند و در صورت داشتن هرگونه مشکل یا سوال در این خصوص با اداره ثبت نام دانشگاه ارومیه تماس حاصل فرمایند.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه