جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳

به اطلاع داوطلبان عزیز مصاحبه دکتری دانشگاه ارومیه می رساند، این دانشگاه حسب استقبال اکثریت داوطلبان گرامی از مصاحبه حضوری و تأکید غالب گروههای آموزشی برای انجام مصاحبه به صورت حضوری، مصاحبه دکتری را طبق برنامه اعلام شده به صورت حضوری انجام داده است. لیکن داوطلبانی که بنا به دلایلی نظیر ابتلا به بیماری کووید 19 با گواهی پزشکی و یا تداخل تاریخ مصاحبه دانشگاه ارومیه با دانشگاه قبولی دیگر داوطلب(با دلایل موثق)در جلسه مصاحبه حضوری شرکت ننموده اند، می توانند با علم به اولویت این دانشگاه برای انجام مصاحبه حضوری در مصاحبه مجازی شرکت کنند. با توجه به استقبال شدید داوطلبان از مصاحبه حضوری صرفا  مدت 2 روز (شنبه و یکشنبه 19 و 20 مهر ماه) برای مصاحبه غیر حضوری داوطلبان جا مانده در نظر گرفته شده واین زمان قابل تمدید نمی باشد.

جهت دانلود متن کامل اطلاعیه بر روی لینک های ذیل کلیک نمایید.

دانلود فایل word اطلاعیه

دانلود فایل pdf اطلاعیه