اطلاعیه شماره یک

به استحضار کلیه دانشجویان غیر ایرانی دانشگاه ارومیه می­رساند لطفا هر چه سریعتر نسبت به تسویه حساب شهریه ترمهای گذشته و پرداخت شهریه ترم جدید (991) اقدام فرمائید. همچنین دانشجویان عزیز می­توانند بدهی یا شهریه خود را به شرح زیر پرداخت نمایند:

1-مراجعه به سایت www.sanarate.ir جهت اطلاع از نرخ روزانه تبدیل دلار به ریال و محاسبه ریالی بدهی یا شهریه و پرینت از صفحه اصلی سایت، توجه شود باید تاریخ تبدیل ارز به ریال و واریز آن به حساب دانشگاه یکی باشد.

2-معادل ریالی محاسبه شده بدهی یا شهریه به شماره حساب 0110178484004 به نام عواید اختصاصی معاونت آموزشی دانشگاه ارومیه نزد بانک ملی واریز شود. جهت واریز وجه می توانید به یکی از صرافیهای معتبر کشور خود مراجعه کنید.

3-پرینت صفحه اول سامانه www.sanarate.ir و فیش واریزی را اسکن نموده آن را به شماره 0989336242754 واتس آپ نمائید تا در سامانه امور مالی ثبت گردد.

لطفا توجه فرمائید در صورت وجود بدهی سامانه سما اجازه انتخاب واحد را به دانشجو نخواهد داد.

با  تشکر

اداره سرپرستی دانشجویان غیر ایرانی