شنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

به استحضار کلیه دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی دانشگاه ارومیه می رساند:

نظر به شیوع بیماری و عدم امکان حضور دانشجویان محترم در دانشگاه مقرر گردید درخواست مجوز دفاع به صورت الکترونیکی و  دفاع دانشجویان به صورت مجازی صورت گرفته و روند درخواست دفاع به شرح ذیل می باشد:

توجه مهم:( تمامی فرمهای مذکور بایستی در قالب WORDتکمیل و ارسال گردد.)

1- دانشجو موظف است کلیه فرمهای دفاع را از سایت دانشکده اخذ نموده و طبق دستورالعمل دانشکده تکمیل نماید (فرم 1 تا 4)و به انضمام مستندات مقالات چاپ شده(الزامی برای دانشجویان دکتری) به اساتید راهنما ایمیل نماید(نمونه فرمها به پیوست می باشد).

2- استاد راهنما فرمهای مربوطه را دریافت و پس از تأیید و  تکمیل در قالب WORD از طریق اتوماسیون اداری طی نامه به مدیر گروه محترم ارسال نماید.

3-مدیر گروه فرمهای مذکور را تکمیل و پس از تعیین اساتید داور و اخذ تأییدیه داوران مبنی بر مجاز بودن دفاع دانشجو، مجددا از طریق اتوماسیون جهت بررسی و تأیید به معاون محترم پژوهشی ارسال نماید.

4-معاون  محترم پژوهشی فرمهای مذکور را پس از بررسی مستندات مقاله از طریق اتوماسیون به معاون آموزشی دانشکده ارجاع نماید.

5- در این مرحله معاون محترم آموزشی پس از بررسی و تأیید کلیه فرمها صرفا فرم شماره 1(فرم درخواست دفاع دانشجو) را به رئیس اداره تحصیلات تکمیلی خانم جعفرپور از طریق اتوماسیون ارسال نماید.

6-پس از انجام بررسی های لازم در اداره تحصیلات تکمیلی فرم شماره 1 جهت صدور دستور مجوز دفاع خدمت معاون آموزشی دانشکده ارجاع داده می شود.لازم به توضیح است در خصوص دانشکده هایی که معاون پژوهشی و آموزشی مجزا می باشند تأیید این بخش و صدور دستور مجوز دفاع به عهده معاون پژوهشی می باشد.

7-در پایان حکم دفاع دانشجو در دانشکده صادر می گردد.

لازم به توضیح است امکان دفاع دانشجو به صورت مجازی در حال بررسی می باشد و دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی پس از اطلاع رسانی در اطلاعیه بعدی، می توانند با هماهنگی اساتید راهنما جلسه دفاع را به صورت ویدیو کنفرانس برگزار نمایند. دستورالعمل مربوط به دفاع مجازی متعاقبا از طریق همین سایت اطلاع رسانی خواهد شد.

اداره تحصیلات تکمیلی دانشگاه ارومیه

دانلود فرمهای دفاع