جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳

قابل توجه دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی:

توجه مهم: موارد ذیل با توجه به شرایط ویژه،صرفا برای ترم دوم 99-98 صادق می باشد.

1.درخواست حذف ترم برای مقاطع تحصیلات تکمیلی طبق روند ذیل صورت می گیرد:(مختص دانشجویانی که پروپوزال ایشان به تصویب رسیده است)

دانشجو درخواست خود را به استاد راهنمای محترم ایمیل نموده و مدیران محترم گروه کلیه درخواستها را پس از اعلام نظر گروه به معاونین محترم آموزشی دانشکده ها تحویل و ایشان درخواستهای مذکور را به صورت یکجا به حوزه معاونت آموزشی-  اداره تحصیلات تکمیلی ارسال می نمایند.

لازم به ذکر است دانشجویان محترم می توانند درخواست خود را از تاریخ 99/02/08 الی 99/02/31 به استاد راهنمای خود ارسال نمایند.

2.دانشجویان تحصیلات تکمیلی که بجز پایان نامه دروس دیگری در ترم جاری انتخاب واحد دارند هیچ گونه حذف درس یا ترم اعمال نشده و برای این عزیزان در صورتیکه مشکلاتی در ارائه دروس به صورت مجازی وجود داشته با تایید گروه دروس به صورت ناتمام اعلام میشود.لازم به توضیح است در مقطع تحصیلات تکمیلی دانشجویان مجاز به  حذف درس نمی باشند.

3.دانشجویان دکتری که نمره زبان مشروط دارند و آزمون جامع را با موفقیت گذرانده اند، چنانچه درخواست ثبت پروپوزال داشته باشند درخواست خود را به استاد راهنما ایمیل نموده و معاونت آموزشی دانشکده ها اعلام لیست نمایند تا در ارتباط با آنها در جلسه آتی شورای آموزشی تصمیم گیری شود.

4.دانشجویان دکتری که باتوجه به شرایط ویژه ترم جاری نتوانستند در آموزش های زبان شرکت نمایند و آمادگی آزمون جامع را دارند فقط در ترم جاری در آزمون جامع تیرماه دانشگاه به صورت مشروط شرکت نمایند بدیهی است که این آزمون جامع جزو یکی از دو سهمیه دانشجو جهت آزمون جامع به حساب می آید، همچنین بدیهی است که جهت تصویب پروپوزال این دسته از دانشجویان نیاز به نمره قبولی مصوب دانشگاه میباشد.

5.دانشجویانی که کلیه واحدهای درسی خود را به اتمام رسانده ولی پروپوزال ایشان تصویب نشده است می توانند جهت درخواست حذف ترم از طریق سامانه سجاد و کمیسیون بررسی موارد خاص اقدام نمایند.بدیهی است هر گونه تصمیم گیری در این خصوص با استناد به مدارک و دلایل دانشجو توسط کمیسیون صورت خواهد گرفت.

6.تعیین روند دفاع در دست اقدام بوده و  متعاقبا از طریق همین سایت اطلاع رسانی خواهد شد.

با آرزوی سلامتی و موفقیت

اداره تحصیلات تکمیلی دانشگاه