پنجشنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۳

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ارومیه گفت: بازه زمان برگزاری آزمون نهایی دانشگاه از 15 خرداد تا 15 مرداد ماه است؛ یعنی هر زمانی که استاد اعلام کند درس خود را به پایان رسانده امکان برگزاری امتحان وجود دارد.

دکتر علیرضا مظفری، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ارومیه  درباره زمان حذف دروس دانشجویان گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا و تعطیلی دانشگاه‌ها کلاس‌های دانشجویانی به صورت مجازی برگزار می‌شود در این راستا، دانشجویانی که در این ترم خواستار حذف درس هستند می‌توانند از 14 تا 24 اردیبهشت ماه از طریق سامانه‌ای که راه اندازی خواهد شد درخواست خود را ارائه دهند.

دکتر مظفری در ادامه مطرح کرد: در ترم‌های گذشته برای دانشجویانی که خواستار حذف اضطراری بودند محدودیتی وجود داشت، اما با توجه به بحران به وجود آمده این محدودیت را برداشته شده است.

معاون آموزشی دانشگاه ارومیه گفت: فقط باید دانشجویان به این نکته توجه کنند که تعداد واحد‌ها بعد از حذف اضطراری نباید کمتر از 10 واحد باشد و همچنین اساتید می‌توانند از هرکلاس فقط با 20 حذف درصد از دانشجویان موافقت کنند.

وی تصریح کرد: دانشجویان برای حذف ترم با احتساب باید با توجه به زمان اعلام شده درخواست خود را ارائه دهند و در این مورد هم فقط 20 درصد از هر ورودی می‌تواند ترم خود را حذف کند و حذف بدون احتساب را هم از طریق کمیسیون مواد خاص باید اعمال کنند و دانشجویان هم از طریق سامانه سجاد می‌توانند درخواست خود را ارائه دهند.

وی با اشاره به زمان برگزاری آزمون نهایی دانشگاه ارومیه افزود: اگر تا پایان ترم شرایط برگزاری کلاس‌ها غیر حضوری باشد شیوه و نوع اخذ آزمون نهایی با استاد است و دانشگاه دخالتی در این مورد ندارد.

دکتر مظفری در ادامه خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط پیش آمده بازه زمان برگزاری آزمون نهایی دانشگاه از 15 خرداد تا 15 مرداد ماه است. یعنی هر زمانی که استاد اعلام کند سرفصل درس خود را به پایان رسانده امکان برگزاری امتحان است و بعد این بازه زمانی نمرات را برای دانشگاه ارسال می‌کنند.

معاون آموزشی دانشگاه ارومیه در ادامه بیان کرد: نکته قابل توجه این است که نمراتی که هیئت علمی برای ما ارسال می‌کنند به صورت موقت خواهد بود و در ترم بعد که دانشجو و اساتید در دانشگاه حضور پیدا کردند اساتید این اختیار را دارند که با توجه به مجازی بودن کلاس‌ها راستی آزمایی را انجام دهند.

وی با اشاره به برگزاری دورس عملی دانشجویان هم گفت: دروس عملی که نتوانستیم در این ترم برگزار کنیم را به صورت ناتمام ثبت خواهیم کرد و اگر دانشجویان توانستند تابستان حضور پیدا کنند به صورت فشرده برگزار خواهد شد و اگر این امکان هم صورت نگرفت در ترم آینده برگزار خواهد شد و حذف دورس عملی امکان پذیر نیست.