جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳

مهم          جدید

اطلاعیه شماره 2  مصاحبه علمی و سنجش علمی، بررسی سوابق آموزشی، پژوهشی

دکتری نیمه متمرکز سال 1396

بدینوسیله به اطلاع آن دسته از داوطلبان دوره دکتری سال 1396 که از طریق سازمان سنجش آموزشی کشور به دانشگاه ارومیه

معرفی شده ­­اند و بنا به دلایل موجه           ( بیماری، تداخل با زمان مصاحبه سایر دانشگاهها و ..... ) نتوانسته­ اند در مصاحبه دانشگاه ارومیه شرکت نمایند، می­رساند که می­­توانند روز چهارشنبه 28/4/1396 در مصاحبه علمی این دانشگاه شرکت نمایند.

داوطلبان گرامی لازم است درخواست کتبی خود را ( با ذکر دلایل غیبت، رشته و گرایش مربوطه و شماره تلفن همراه ) در یکی از روزهای سه شنبه

بیستم یا چهارشنبه بیست و یکم تیرماه به شماره 32752842 044 فکس نمایند.

در صورت موجه بودن غیبت، امکان حضور داوطلب در مصاحبه روز 28/4/96 حداکثر تا پایان وقت اداری روز یکشنبه 25/4/96

از طریق تماس تلفنی به اطلاع آنان خواهد رسید.

توجه : داوطلبان هنگام مراجعه به گروه آموزشی مربوطه باید تمامی مدارک لازم را بر اساس اطلاعیه قبلی به همراه داشته باشند.